top of page

ChatGPT ile İşini Nasıl Kolaylaştırırsın?

Güncelleme tarihi: 22 Ağu 2023



CHATGPT ÇILGINLIĞINI DUYDUN MU? Tabii ki duydun, duymayan kalmadı!

Son teknolojileri bünyesinde barındıran yapay zekâ destekli ChatGPT ile işini nasıl kolaylaştırabileceğini birlikte keşfedeceğiz. Fikir Arama Yaratıcı fikirler üretmek, hangi sektörde olursan ol, iş dünyasının en çok zaman harcanan kısımlarından biridir. ChatGPT istediğin konu hakkında saniyeler içerisinde birden çok farklı fikir sunar ve zamandan tasarruf etmene yardımcı olur. Sektörüne özgü fikirler bulabilir, belirli konular hakkında anahtar kelimeleri ChatGPT’ye yazarak ilham alabilirsin. Blog Yazma

Blog yazacak vaktin ya da deneyimin yoksa ChatGPT’ye hızlı bir şekilde SEO uyumlu blog yazdırabilirsin. ChatGPT kullanmanın en önemli faydalarından biri, içeriği istediğin konuya, tona, dile ve hedef kitleye göre yazabilmesidir. İster yazılanı hiçbir değişiklik yapmadan direkt blog olarak yayımla istersen belirli yerleri değiştirerek kullan.

Kişiselleştirilmiş E-Posta İçeriği

ChatGPT, müşterilerin için kişiselleştirilmiş ve çeşitli dillerde e-posta taslakları oluşturarak, daha etkili iletişim kurmana olanak tanır. ChatGPT'ye müşterilerinin demografik özelliklerini, ilgi alanlarını ve satın alma geçmişlerine dair bilgileri verebilirsin. Bu bilgiler sayesinde ChatGPT, müşterilerine ve duruma uygun hızlı ve doğru e-posta taslağı oluşturur.


Sosyal Medya İçerik Yazımı

ChatGPT'ye Twitter, Facebook veya Instagram gibi paylaşım yapmak istediğin sosyal medya platformu ve paylaşım yapmak istediğin konu hakkında bilgi vererek, özelleştirilmiş içerikler oluşturtabilirsin. İlgi çekici sloganları, hashtag önerilerini ve daha birçok özelliği kullanarak, hedef kitleni etkileyecek yaratıcı sosyal medya içerikleri hazırlatabilirsin.

Hatırlatma: ChatGPT'nin en son sürümü 2021 Eylül tarihine kadar olan dataları içermektedir. Bu tarihten sonrası ile ilgili aratacağın şeylerde, bunu aklından çıkarma.


İş dünyasında verimlilik sağlamak için ChatGPT gibi yapay zekâ destekli araçları kullanmak kaçınılmaz hale geldi. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ihtiyaçlarına anında çözüm olabilir. Tek yapman gereken istediğin şeyi ChatGPT’ye yazmak örneğin “Samimi bir dil ile Türkçe, 18-25 yaş arasına hitap edecek sosyal medyanın çocuklar üzerindeki etkisi hakkında bir blog yaz” ve saniyeler içinde önünde blog yazısını bulabilirsin. ChatGPT, süreçlerini daha kolay ve verimli hale getirmen için mükemmel bir çözüm olabilir.



Bu yapay zekaya şans vermeyi düşünüyor musun?

ChatGPT alternatifi olarak incelenebilecek 10 yapay zekâ aracına buradan göz atabilirsin: https://technology.inquirer.net/123018/the-10-best-alternative-ai-tools-to-chatgpt

37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page