top of page

Fiorent ile Ekipman Kiralama Operasyonu Yönetimi

Güncelleme tarihi: 29 May 2023

Günümüz ve geleceğin dünyasının göz ardı edilemez konusu sürdürülebilirliktir. Sürdürülebilir bir dünya kurabilmek tüketimi azaltmakla başlar, bunu sağlayabilmenin yollarından bir tanesi ekipman satın almaktansa ekipmanı kiralamaktan geçer.


Bahsedilen ekipman grupları tıbbı malzemelerden ses prodüksiyon ürünlerine, inşaat makinelerinden scooter kiralamaya kadar uzanan sektörleri içerisinde barındırır. Hem sürdürülebilirlik hemde maliyeti istenilen düzeyde tutabilmek açısında kiralama operasyonları önem kazanmıştır.



Kiralama operasyonlarında kiralanan ekipman kalitesi kadar, operasyonu yönetirken kullanılan sistem de önemlidir. Fiorent’in dinamik, yenilenebilir ve her sektöre özel ihtiyaçları karşılayabilir düzeyde bir sistem olması kiralama operasyonunuzun akış ve proje takibini kolaylaştırır.



Kullanıcı Dostu Panel


Ekipman kiralama operasyonunda birden çok alanı aynı anda yönetmek zorlayıcı bir süreçtir. Panel kullanımını kolaylaştırmak Fiorent’in ana amaçlarından bir tanesidir. Kullanıcıları fazla bilgiye boğmamak, gerekli veriyi ihtiyaç olduğunda kullanıcı karşısına çıkarmak ve anlaşılabilir bir panel kullanımı çok önemlidir.


Bu doğrultuda yapılan geliştirmeler ile panel, anlaşılabilir ve kullanıcı dostu bir sistem haline gelmiştir. Teklif, envanter, bakım, karlılık hesaplama vb. bütün ekranlarda sık sorulan sorular bölümü sayesinde takıldığınız konularda iş akışını durdurmadan sizlere destek olmayı amaçladık.


SSS (sık sorulan sorular) ve yenilenebilir veri giriş alanları sayesinde, operasyondaki karmaşık verileri ve zorlu iş süreçlerini yürütmek Fiorent ile mümkün. Son kullanıcıya yönelik tasarım ve mühendislik çalışmaları ile kullanıcı deneyimini sürekli geliştiriliyor.



Kullanıcı İşlem Tarihçesi


Sistemde yapılacak değişikliklerin takip edilebilmesi iş yönetimi için göz ardı edilemez bir detaydır. Kiralama operasyonlarında birden çok onay süreci ya da sözleşmelerdeki değişiklikleri hızlı ve etkin bir şekilde takip edebilmek işlerin akışını hızlandırır.


Ekipman sayısı az ya da çok olsun, yapılacak her bir işlemin tarihçesinin tutulması önemlidir. Fiorent Kullanıcı İşlem Tarihçesi, yapılan her değişikliği: tarih, saat, işlem ve kişi bazlı kayıt altında tutar ve bu tarihçeyi excel dosyası olarak indirip dosyalanmasına imkan sağlar. Bu sayede gerekli takibi operasyonu aksatmadan yapabilir ve raporlayabilirsiniz.



Entegrasyonlar


Kiralama operasyonunuzu sağlıklı takip edebilmek ve veri akışını sağlayabilmek için gerekli bütün programlarla entegre olabilmek önemlidir. Fiorent size bu özgürlüğü sağlar. Doküman yönetim sistemi, müşteri hizmetleri, muhasebe, raporlama, ikinci el değerlendirme sistemleri ve daha fazlası ile entegre olmaya uygundur.


Yapılan entegrasyonlar ile kiralama operasyonunuza bağlı olan tüm detaylar Fiorent’e aktarılabilir. Fiorent içerisinde tutulan veriler ile senkron veri akışı sağlanabilir.

Adapte olabilir yapısı ile Fiorent operasyonunuzun optimize edilmesinde ve işinizin gelişmesinde büyük bir yere sahiptir.



Kiralama sektörünün her gün daha fazla talep aldığı dünyada hızlı çözüm sunabilmek ve oluşacak sorunların önüne geçebilmek çok önemlidir. Yukarıda bahsedilen konular ekipman kiralama operasyonlarında karşılaşılan ve Fiorent’in çözüm sunduğu sorunlardan yalnızca birkaçı. Fiorent, teknoloji partneriniz olarak karşılaşılacak sorunları minimize etmek üzerine sizin istekleriniz doğrultusunda kendini güncelleyen dinamik bir sistemdir.


Sizin bir kiralama yazılımından beklentiniz nedir?

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page